Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2008 17:10 - Ела, окупирай ме!
Автор: byronesque Категория: Новини   
Прочетен: 1195 Коментари: 0 Гласове:
0



Те това е! Братята латвийци ни изпревариха – над 2600 поданици на Латвия са се подписали под петиция отправена към Швеция.

Цитирам Дарик нюз: "Ние искаме да помолим Швеция да ни окупира. Смятаме, че латвийската държава по вина на ръководството й напълно е изгубила смисъла на съществуването си. Готови сме да приемем законите на Швеция и да плащаме данъци на шведската държава", се казва в петицията. На свой ред, подписалите се "биха искали да получат шведско гражданство, както и социални и граждански права, на които се радват другите граждани на Швеция".

Мили сънародници – нека и ние последваме примера на братска Латвия! Нека се предадем без бой, че даже ако може и да си сложим наколенки, за да не ни заболят коленцата докато коленичим покорно.

Само се чудя кой да е нашият окупатор, железният юмрук в кадифена ръкавица. Мислех си – Холандия. Много добре би ни се получило – ще им предоставим планини и пространство. Единственото, което новите ни окупатори трябва да знаят е едно: ДА НЕ НИ ДОПУСКАТ ДО РОТЕРДАМ! Ротердам е известен като „града на запретнатите ръкави” и се притеснявам да не би да научим окупаторите си на лоши навици като така известното българско „скатаване”, „попикване” и „почесване”. Всъщност, май е по-добре да не ни вземат холандците – прекалено много ги харесвам (освен ХДЖ-то им, сиреч треновете им – менят разписанието си, както мацките сменят дрехите си) и ще вземем да ги съсипем.

Кой друг? Финландия? Големи са депресари, не пасват на балканския ни дух. Веднъж срещнат ли ни, ше спрат да се самоубиват и ще пренаселят Скандинавския полуостров и пак ние ще сме виновни.

Великобритания? С нашето злорадство как ще оставим да ни управлява Чарлз и Камила?

Аз бих избрала нещо като Швейцария, само че се притеснявам, че нашите мутри и Алпите ще изсекат. Като се замисля, май едно време сме били окупирани от Египет – когато още Египет е бил джунгла. И тоооочно тогава се появили българите и са казали: „я тук да направим една писта. Я тук един квартал...” и така докато не станало пустиня.

Като цяло, който и да ни вземе, имам чувството, че ще си сложи една голяма намотка бодлива тел в изгладените си панталонки с ръб. А така ми се искаше и ние да си намерим майстора.



Тагове:   МЕ,   окупирай,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: byronesque
Категория: Лични дневници
Прочетен: 364202
Постинги: 78
Коментари: 437
Гласове: 719
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930